Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Увоз e-mail од Windows Vista-Пошта во Outlook Microsoft користење на Outlook Увоз на Волшебникот

Outlook Увоз На Волшебникот е софтвер што беше наменета да се стави eml датотеки во MS Outlook, вклучувајќи ја структурата на папки. Eml увоз на софтверот работи како што eml да pst конвертор, лесно трансфер eml датотеки во Microsoft Outlook. На Outlook Увоз На Волшебникот ќе ви помогне во случај ако сакате да конвертирате и увоз пораки од Vista, Windows Mail да Microsoft Outlook.

Каде Windows Mail продавници e-mail?

Како да ги најдете и да се претворат во Outlook PST?

Windows Mail користат поединечни EML датотеки за да зачувувате секоја e-mail.
Тие обично се сместени во:
C:\Users\{вашето корисничко име на сметка}\AppData\Local\Microsoft\Window…; Mail\Local Folders\account.oeaccount file

За да пребарувате на оваа папка ќе треба да имате администраторски права на вашиот систем, ве молиме бидете сигурни дека ќе го вклучите покажи скриени датотеки и папки и одштиклирајте го Кријат екстензии за познати типови на датотеки пред да барате датотеки.

Увоз на Vista-Пошта EML датотеки во MS Outlook

Можете да креирате директориумот дрво и место EML датотеки таму

If you wish to import the bunch of e-mail files according to Windows mail folders structure, then you should create the tree of directories first, then place EML files according to structure. If the eml files backup already organized to directory tree, ou just need to import the whole structure into MS Outlook.

  1. Launch the Outlook Import Wizard software
  2. Choose the source folder. It can be the main Windows Mail storage. Selected, or the root directory of the created folders and eml files structure and press Next button.
  3. Програмата ќе скенира секоја папка на даден директориум на дрвото и да се најде на EML и MSG датотеки.
  4. Притиснете Следна копчето.
  5. Го конфигурирате Outlook Увоз на филтри и опции.
  6. Одберете ја дестинацијата како PST датотека или стандардно Outlook складирање
  7. Во следниот чекор Outlook папка структура ќе се создаде од страна на Outlook Увоз на Волшебникот
    автоматски и e-mail пораки и додатоци, ќе бидете сместени во соодветната папка на оваа структура.

Увозник операција од Windows Mail на MS Outlook PST е направено.
Како да го користите Outlook Import Wizard за да ги промените e-mail клиент на MS Outlook?

Outlook Увоз на Волшебникот може да ви помогне за увоз на E-mail датотеки на Vista-пошта клиентот да Outlook PST складирање

 ;