The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

Бесплатна е-мејл Extractor

Бесплатна е-мејл Extractor

Free Mail Extractor for Mac Mail, Thunderbird, The Bat, Entourage, Turnpike

Ние сме среќни да се воведе повеќе софтверски алатки наречени Бесплатна е-мејл Extractor. Е-цедење дизајнирани специјално за да ви помогне да се извезува пораки од поштенското сандаче датотеки и да ги подготви за миграција или за архивирање. Слободен алатки се дизајнирани да работат со датотеките од формат сандаче и may work with damaged mailbox files also. We hope that you will find them useful.

Download Free Mail Extractor

Слободен алатки се едноставни за употреба. Изберете оној кој одговара на вашата e-mail клиентот и оперативен систем тип и да ја преземете. Стартувате алатката и изберете датотека за поштенско сандаче. Потоа ја извршите пребројување на сите елементи во внатрешноста на поштенско сандаче, наведете ја целната папка и екстракт пораки форма mbox датотеки.

Листата на компатибилни програми сандаче е поголем. Ако не се најде на e-mail екстрактор за вашиот е-мејл клиент може да се создаде тоа бесплатно. Ве молиме ги споделите со нас ако сакате да се создаде нов e-mail екстрактор.

Our software is trusted by the world’;s most respected brands.

 ;