The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

Дали постои лесен начин да се најде одредена Outlook порака по датум користејќи го волшебникот Outlook извоз?

Научете како OEW може да ви помогне да се создаде точна хронолошки порака Outlook архиви и лесно пребарување Outlook пораки по датум. Погледнете како оваа програма ќе ви овозможи да креирате сосема идентични копии од вашите Outlook папки на вашиот хард диск.

Задржи оригиналниот хронолошки ред додека зачувување пораки Outlook.

Ако некогаш треба да ги изнесете вашите пораки до датотеките на хард диск, вие дефинитивно ќе сакате да бидат првично организирани на начин што ќе го направи понатамошна обработка и Барај порака полесно. на пример,, можеби ќе сакате да подоцна увоз пораки примени за одредени денови, датуми само или пораки добиени во рамките на одреден временски период. ако се извезуваат Outlook пораки се чуваат хронолошки, тоа ќе биде полесно да се група, вид и рефус-процес со користење на менаџерите на датотеки и скрипти. Волшебникот Outlook извоз овозможува да изнесувате Outlook пораки in a way where every exported file’;s date of creation will match the date of creation of corresponding Outlook objects, на тој начин обезбедување на вас со точна копија на вашите папки Outlook на вашиот хард диск. This can be done using a new option implemented in the most recent version of Outlook Export Wizard –; ;Keep the Outlook item creation date for saved files”;.

Барај Outlook порака архиви по датум и да ги организира соодветно.

Со оваа опција изборот е лесно. You don’;t need to change anything in the familiar email export process. Откако сте ја одбрале PST датотека да работат со и наведената локација дестинација за датотеките да бидат извезени, click the “;Exporting options”; копчето во долниот дел од прозорецот од програмата. Тоа ќе го отвори прозорецот за прилагодување. За целите опишани погоре, you will only need to check one option –; ;Keep the Outlook item creation date for saved files”;. еднаш проверени, тоа ќе се обезбеди дека секоја датотека извезени од вашиот PST датотека ќе имаат рок на создавање појавување на соодветните порака Outlook. Откако ќе се направи конфигурирање извоз опции, click OK to return to the first step of the wizard and proceed as usual by clicking the “;Next”; копче.

Како резултат на овој извоз сесија ќе биде низа на датотеки datestamped според датумите на создавањето на оригиналната Outlook пораки. Сега можете слободно да се применуваат денес филтри и изведување на точна Барај порака да се најдат датотеките што треба.

 ;