Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Како да се Извлече Outlook Прилози

Мојата PST датотека содржи само Microsoft Office формат предмети (.doc, .xls, .ppt итн.). Како да се извоз на Канцелариски документи од PST датотека? Како да се зачувајте IPM.Документ прилози (на пример IPM.Документ.Зборот.Документ)? Како да се екстракт од приложените документи од Outlook PST датотека или стандардно Outlook профил? Како да зачуваш Outlook прилог и е-мејл прилогот да се одделни датотеки.

На PST датотека може да содржат само IPM.Документ колекција која продавници на датотеки како еден прилог. Или PST датотека може да биде исполнет со стандард Outlook предмети кои можат да содржат и прикачени датотеки. Во двата случаи можете да го користите Outlook Извоз Волшебникот за да се извлече и го спаси прикачени датотеки.

За да се Извлече Outlook прилози ве молиме направете го следново:

 1. Се кандидира на Outlook Извоз Wizard софтвер
 2. Enable the option ‘;Изберете Надворешен PST Датотека;
 3. Choose the source PST file where the Outlook прилози are stored
 4. Specify the target folder where the tool should extract Outlook attachments
 5. Disable the option ‘;Обичај;
 6. * Choose the ‘;*** –; Export Attachments Only; value in the Излезен Формат листа
 7. Притиснете го Опции button and configure additional options if needed. You may export attachments to a single folder or configure the program to create a copy of the Outlook folders structure on the hard drive.
 8. Притиснете го Следна копче
 9. The program will scan the folders structure and display the folders structure preview
 10. Притиснете го Започнете копчето за да започне постапка за извоз на
 11. Програмата ќе започне извоз на Outlook PST прилози. You can stop the process using ‘;Стоп; копче, во тој случај на извоз ќе биде некомплетна. На програмата ќе ги пополните процесот дневник кој може да се користи за да се испита процесот на проток.

* The option available from version 1.3

Кога процесот не е завршен употреба на Излез копче за да го затворите софтвер или притиснете го Назад копчето двапати и го користат софтверот да извоз предмети Outlook и зачувајте ги во близина на извлечена прилози. За да го направите тоа, само, се повторува на сите горенаведени, but select another exporting format in point #6.

 ;