The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

Јас треба да се извезува само е-мејл прикачувања. Волшебникот ќе Outlook Експорт помош?

Научете како можете лесно може да се extract email attachments from Outlook PST files and save them to any location on your hard drive for archiving, sharing or file analysis. Outlook Export Wizard makes it a matter of minutes and just a few mouse clicks!

A simple tool for quick extraction of е-мејл прикачувања from PST files

Некои Outlook корисниците добиваат многу повеќе пораки со додатоци од другите. Овие додатоци може да содржат доста се: од дневните извештаи од вработените или неделни написи, поднесени од страна на писатели на уредник на статистичките податоци акумулирани од страна на автоматизиран сондата / сензор и испратени до истражувач преку е-маил. Овие пораки може да дојде до нивните поштенските кутии со години се додека станува очигледно дека овие податоци треба да бидат извлечени, систематизирани, категоризираат, архивирани или обработени во овој или оној начин. очигледно, it’;s virtually impossible to go through hundreds or even thousands of email messages and save the necessary е-мејл прикачувања to a separate folder –; во повеќето случаи, it would take days or weeks and would hardly be something you’;d be glad to do. That’;s exactly the situation when Волшебникот Outlook извоз ќе дојде во рака и ќе ги зачувате добар дел од времето и, очигледно, пари, премногу. Програмата ви овозможува да се земе PST датотека и само екстракт додатоци from the messages it contains to a specified location –; and this process will literally take a couple of minutes!

Outlook Export Wizard is also a powerful and easy to use attachment extractor!

извоз PST attachments е исто така лесно како извозник се друго од вас чување на датотеки. прво, start the program and select the “;Select External PST File”; опција за да може да изберете датотека за работа со. Откако ќе се направи со изборот на датотека, use the “;Output Format”; dropdown list to select the “;Export attachments only”; опција. Ако се работи со заштитени со лозинка PST датотека, внесете ја лозинката во соодветната област. На крајот, наведете дестинација папка извлечена PST attachments ќе биде зачувана со внесување на патот во полето за целната папка. Ако е потребно, можете да кликнете на копчето за опции подолу, за да се определи дополнителни параметри, како што се максимална големина на пораката, структурата на папката во наведената локација дестинација и за зачувување на датум на создавање датотека за зачувани објекти.

После тоа, кликнете на копчето и да почне извоз на податоци на ист начин како што го правите кога се работи со пораки. Во овој случај, сепак, органите на е-мејл пораки ќе бидат игнорирани целосно. Чекај за процесот да се заврши и да се отвори наведената излезна папка за да ја видите извлечена датотеки. Како што гледате, Волшебникот Outlook извоз е навистина интуитивни и ефикасно attachment extractor дека ќе процесот на резултатите од години на вашата работа и да ги изнесувате во ист формат во папка на вашиот избор. Ако програмата се наоѓа уште една датотека со исто продолжување, тоа едноставно ќе се преименува постоечка датотека со додавање на бројот на неговото име. Да бидат во можност да екстракт додатоци ќе го спаси безброј часови на работа, ако некогаш одлучи да се создаде архива на сите или некои од вашите PST attachments, бидејќи тоа ќе биде неспоредливо полесно да ги собереш потребните датотеки од папка со прикачување на датотеки се наведени по хронолошки редослед.

Кликнете за читање на чекор-по-чекор за извлекување на Outlook прилог.

Волшебникот Outlook извоз е мулти-функционални attachment extractor и податоци за извоз PST апликација која ќе биде добра алатка за работа, кога треба да се extract email attachments од вашиот складирање датотека PST.

 ;