Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Постојните корисници на нашиот софтвер може да се прошири мандатот на нивната лиценца и примате гарантира попуст

Прашање: Мојата лиценца период за Outlook Увоз на Волшебникот е истекува. Дали постојат било какви попусти на располагање за кога ќе го продолжи?

Одговори: Yes, постојат. Per the terms of HELLOAGAIN’;s ongoing promotion, постојните корисници на Outlook Увоз на Волшебникот и друг софтвер може да се прошири мандатот на нивната лиценца и примате guaranteed 50% discount без оглед на видот на лиценцата тие имаат или се купување. Ова значи дека ако сакате да продолжите со користење на Outlook Увоз на Волшебникот за уште една година со Претпријатија лиценца, the payment amount will be reduced from $44.95 to $22.48, плус волумен попуст за купување на повеќе лиценци. Овој попуст не се однесува на било какви специјални понуди.

На HELLOAGAIN купонот обезбедува попуст кога ќе купи уште еден производ од outlookimport.com. Така, на нашите клиенти кои се веќе откриени предности на Outlook Увоз на Волшебникот може да ги купуваат нашите нови производи: Outlook Извоз Wizard и Изгледите За Обновување Wizard with a 50% discount.

Плаќање износ вклучува сите надградби на софтвер и приоритет техничка поддршка за лиценца период. Сите продукти може да се купат преку FastSpring, PayPro or PLIMUS 24/7, користење на платежна картичка (Виза, MasterCard, American Express), банкарски трансфер или PayPal. Можете да најдете дополнителни информации за Купување страница.

 ;