Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Eml да Pst Конвертор Ажурирања

Eml да Pst Конвертор Ажурирања

Новата верзија на Outlook Увоз На Волшебникот вклучува мала грешка поправки и подобрувања. Подобри општата стабилност на eml да outlook конвертор, фиксна проблем, каде што некои EML пораки извезуваат од Лилјакот не конвертирате правилно да Outlook PST. Програмата се забавува додека увоз msg и eml датотеки која што вклучува мноштво прилози. Уникод табела натпревари беше продолжен за да поддржи некои егзотични јазици. Некои корисници се жалат за конвертирање на проблеми каде што се испрати и прими датуми се менува и датум на увоз на, so let’;s hope this will help them out. The new function allows user to create a new PST file for importing EML и MSG датотеки. Now you can import emails into multiple PST files one by one. Нашата FAQ page updated with additional instructions about eml да pst конверзија. Software package improved by mbox to eml conversion module which extract emails from mbox mailboxes and save them to separate eml files. На Outlook Увоз На Волшебникот with mbox да eml conterter can serve now as mbox to pst converter or mbox to outlook importing module. It is good helper for Thunderbird, Entourage and other supported email cleint software users, who want to change email client to Outlook. Outlook Import Wizard can be used as eml да msg converter to turn the amount of Outlook .eml files into MSG format (eml да msg). The Outlook Import Wizard is powered with built-in email converter, it is able to convert .eml, .msg, ,emlx files to .rtf, .txt, .eml, .tnef, .html, .msg and .pst format. Thanks to the updated version of MBOX to EML converter you can setup the batch queue to process multiple MBOX files conversion to EML. It supported now to extract emails from .MBOX датотеки на Придружба и MailCopa, .IMM датотеки на Incredimail, .DAT датотеки на Лилјакот и Mac Пошта, TXT датотеки на Turnpike –; Беркли Mail, files without extention of Thunderbird and many other software mailbox files. The special option allows you to select the Outlook User Profile which should be using for importing. The support for Outlook 2010 is added from version 3.1.0. The batch mode allows to process the bunch of different PST files a time. The Outlook Import Wizard was enchansed to support VCF and DAT file import. Со посебна функција можеби сега пак било датотеки во Outlook PST складирање како еден прилози.

За оние кои се запознаени со Outlook Увоз на Волшебникот, it’;s a tool used to се конвертира и увоз eml и msg датотеки во MS Outlook, вклучувајќи ги сите папки, под-фолдери и e-mail прилозите, како и. Outlook Увоз на Волшебникот може да помогне да се: увоз eml на outlook, увоз msg датотеки во outlook, претвори eml да pst, eml2pst. Благодарение на слободен MBOX да EML Конвертор, Outlook Увоз на Волшебникот не е во можност да го стори на MBOX да Outlook конверзија.

 • 5.5.0 ; Ние го поправат некои мемориски проблеми предизвикани од страна на многу голем извор на датотеки, целиот увоз/конверзија на моторот е надграден.
 • 5.1.1 –; Поддршка за DAT (tnef) и VCF контакти датотека увоз додадено. Сега Outlook Увоз на Волшебникот може да увоз на датотеката од било кој тип да PST датотека како прилог. Опција за да ја промените pst складирање име беше спроведен за деловните корисници.
 • 5.0.0 ; Комплетното барање редизајнирање. Мулти-јазик кориснички интерфејс, new options and preprocessing module for Unicode files. Support for 64-bit edition was added.
 • 4.0.9 –; Filter by Date –; the new filter makes it possible to ignore emails created before or after specified data
 • 4.0.8 –; Option “;Preserve Date and Time for converted files”; додадено
 • 4.0.7 –; Option “;Find hidden files”; was implemented
 • 4.0.6 –; The quick fix for correct MSG to EML conversion for Mac Mail
 • 4.0.5 –; We were surprised to know that in spite of system requirements some users try to use the Outlook Import Wizard without installing of MS Outlook. So we added a special notification on the first page of a wizard.
 • 4.0.4 –; Ви благодариме за предлози на нашите клиенти во Серија на Владата беше спроведен. Во серија на владата достапна само за софтвер лиценциран како Претпријатие или Сајт.
 • 3.2.1 –; Ние дизајниравме на специјални пораки трепка Опции копче. Ова треба да се направи на копчето повеќе забележлив.
 • 3.2.0 ; Мемории беа додадени на страницата со Опции. Сега тоа е полесно да се одлучи кои опции се потребни за увоз Mac Пошта пораки или Лилјакот пораки.
 • 3.1.9 –; Нова опција е додаден. Mac Mail creates hidden folder called “;Messages”; во секој чување директориум, the new option allows to skip the intermediate folder creation in Outlook folders structure.
 • 3.1.8 –; Our developers created the new option which allows to make a new PST file with only e-mail folders (како што се: На Избришани Објекти, Inbox, Outbox, Sent Items (Пратени Ставки). Now you can exclude additional folders creation such as: Календар, Контакти, Drafts (недовршени), Весник, Белешки, Задачи, Junk E-mail.
 • 3.1.7 –; User Account Control operation under Vista OS was added, log files folder now can be opened by double click on log field. The preprocessing option was optimized to work on Vista and Win7 systems.
 • 3.1.6 –; Mac Пошта корисници може да најдете некои дополнителни пораки по внесување на .emlx датотеки во Outlook. Кога пораките се извезуваат од Mac Пошта .emlx датотеки, Mac OS спасува дополнителни системот на датотеки кои имаат иста .emlx продолжување, но, тие се означени како скриен. Овие датотеки се увезените празни во Outlook. Outlook Увоз на Волшебникот алгоритам собрани од оние скриени е-пошта, исто така,. Програмата сега се справува со видливи само e-mail датотеки.
 • 3.1.3 –; Outlook 2010 is now supported, additional importing option added –; allows to select the Outlook User Profile which should be used for importing, Unicode MSG support added to the e-mail converter and the MHT conversion mode was implemented, it allows to convert e-mails to the special html format with embedded text, images and other objects).
 • 2.7.6 –; Some options were updated, на free mbox to pst converter was completely redesigned, we added the support of extraction for Entourage (.mbox), Incredimail (.imm), Mac Пошта (.dat), MailCopa (.mbox), Лилјакот (.dat) Turnpike –; Беркли Mail (.txt), Thunderbird email files.
 • 2.7.4 –; На e-mail конвертирање модул овозможува да конвертирате EML, MSG, EMLX датотеки на многу други формати: RTF (Microsoft Word), HTML, TXT, EML, PST, MSG, TNEF
 • 2.1.0 ; Сега со вграден-во EML да MSG конвертор.
 • 1.6.5 –; Уникод .pst датотеки за поддршка на додадена. На .pst складирање може да биде и поголем, тогаш 2Gb должина.
 • 1.6.4 –; Препроцесирачка опција редизајниран и е овозможено стандардно. Додаде нова опција која им овозможува на корисниците да изберат етер да се спаси обработка се најавите за секоја сесија или заменување на log датотеката. По подигнување на Outlook Увоз на Волшебникот проверки, кои Outlook е инсталиран, освен тоа, ги открива ако Outlook е инсталиран во Интернет Mail Only mode. Слободни MBOX да EML converter updated to version 2.0.3
 • 1.6.3 –; Верзија поддржува .emlx формат на фајлови (Mac OS X Пошта). Слободен mbox да eml конвертор е исто така се промени за поддршка Придружба софтвер. На автоматски папка создавање е додаден како целна локација за извлечена пораки.
 • 1.6.2 –; Лог датотеки создавање додадена функција
 • 1.6.1 –; Слободен mbox да eml конвертор беше додадена на Outlook Увоз на Волшебникот за прилагодување
 • 1.6.0 ; Пакет опции се прошири:
  ; preprocessing option for emails saved from Unix and MAC OS
  ; timestamp folder creation can be disabled
 • 1.5.9 –; The option “;Create new PST file”; was implemented
 • 1.5.8 –; Option to disable the PST subfolders creation was added
 • 1.5.7 –; MSG file type autodetection implemented
 • 1.5.6 –; фиксна проблем, каде што некои EML пораки извезуваат од Лилјакот не конвертирате правилно да Outlook PST. Additional option added to read MSG files as standard EML format
 • 1.5.5 –; Processing speed increased, additional changes in user GUI
 • 1.5.4 –; File size importing filter implemented
 • 1.5.3 –; Options page was added with special filters for EML processing
 • 1.2.7 –; GUI redesign, code optimization, processing module rewrited
 • 1.1.9 –; Корекција на грешка датотека вклучени во installer
 • 1.0.0 ; Outlook Увоз на Волшебникот ослободување
 ;