Outlook Увоз Волшебник

30 август, 2013 Atie Uhan

Outlook Увоз Волшебник

Заштедете време и напор Внесување на e-mail во Microsoft Outlook ( конвертирате eml да PST, msg да PST, увоз eml на Outlook, увоз msg датотеки во Outlook )

EML to PST ConverterOutlook Увоз Волшебник, [ СИМНЕТЕ ] апликација која овозможува увоз на e-mail на .EML, .EMLX и .MSG формати зачувани од други e-mail клиенти во MS Outlook со извонредна леснотија.

Outlook Увоз Волшебник работи како eml2pst и msg2pst конвертор со вграден модул за основно Проверката на интегритетот. Таа им овозможува на увоз не само пораки, но, исто така прикачени датотеки. И згора на сето тоа, Outlook Увоз Волшебник овозможува зачувување на структурата на папките, додека увозот на e-mail, што е особено погодно за увоз на бекап.

The package also contains a bonus –; бесплатен сандаче да eml Конвертор. Со помош на оваа бесплатна алатка може да се извлече пораки од *. Сандачиња-датотеки за иднината на увоз на Outlook.

На Outlook Увоз Волшебник е поддршка на да работат во пар со 64-малку издание на Microsoft Outlook. Брз и прецизен Outlook увоз алатка се напојува со сет на опции и филтри кои го прават можно да филтер пораки по датум, големина и прикачени датотеки. Е-пошта препроцесирачка мотор го претвора пораки кодиран од страна на Mac OS и Unix апликации на мува. Посебните Серија на владата овозможува да го поставите Серија дното и пренос на e-mail архиви во неколку. PST датотеки одеднаш.

free_download Purchase Outlook Import tool online

Главни карактеристики:

Outlook Import Wizard –; лесна за употреба алатка која им овозможува да го копирате eml и msg датотеки на Outlook, вклучувајќи папки структура, служи како eml да PST Конвертор, трансфери eml датотеки во Microsoft Outlook, увоз EML датотеки на Outlook задржувајќи структурата на папките.

 • Увоз на е-пошта датотеки во Microsoft Office Outlook
 • Увоз и конвертирате фајл системот Директориуми да Outlook фолдерите
 • Увоз eml датотеки во Outlook, увоз msg датотеки во Outlook
 • Претвори eml на Outlook. PST Лична чување дури и заштитени со лозинка
 • Увоз архивирани e-mail пораки сочувани од страна на други програми
 • Конвертирате. Eml да. PST, конвертирате. msg да. PST
 • Креирај нов под-фолдер за секоја увоз на седница со времето печат
 • Зачувај структурата на папките, додека увозот датотеки во MS Outlook
 • Увоз eml датотеки во стандардно Outlook PST профилот, сираче PST датотека или новосоздадените PST датотека
 • Внесување на филтри: додадени фајлови: ограничи по големина, се исклучат или да вклучуваат прилози итн.
 • Увоз опции: создаде потпапки структура или увоз на сите пораки во една папка
 • Можност да увоз msg датотеки како RFC 822 формат
 • Препроцесирачка опција за пораки спаси од Unix и MAC OS компјутери.
 • Инсталацијата ги вклучува бесплатни сандаче да eml Конвертор (Слободен сандаче Конвертор поддржува: Придружба .сандаче, Incredimail .IMM, Mac пошта .дека, PocoMail, MailCopa .сандаче, Лилјакот .дека Turnpike –; Беркли пошта .txt, Thunderbird, конвертирате сандаче да PST)
 • Mac OS X .EMLX додадени фајлови: формат поддршка
 • Уникод PST датотеки поддршка, може да се создаде. PST датотеки повеќе од 2GB и 4GB, Outlook 2007 поддршка на
 • Уникод MSG датотеки создавање поддршка до конвертирање на пораки MSG формат
 • Изградена во е-мејл Конвертор eml да msg, msg да eml. Претвори eml датотеки во RTF, msg, PST, HTML, txt.
 • Увоз eml датотеки Outlook 2007 и Outlook 2010
 • Серија за обработка на владата {прочитате повеќе за Batch режим}
 • Двете 32-малку и 64-малку верзија се вклучени! Outlook 64-битна сега е помогнато!
 • Повеќе јазици GUI: Англиски, Германски, Француски, Руски, Италијански, Шпански, Португалски, Холандски, Шведски, Дански, Јапонски
 • НОВА! Поддршка за увоз VCF контакти во Outlook или VCF да PST датотека
 • НОВА! Способен за увоз ДЕКА додадени фајлови на TNEF формат да Outlook
 • НОВА! Поддршка за датотеката за внесување на било кој формат да Microsoft Outlook. Сите датотеки може да бидат архивирани сега на еден или неколку PST датотеки.
 • Уживајте во user-friendly интерфејс
 • Save your time taking advantage of the program’;s high performance

Внесување на пораки во Microsoft Outlook

E-mail клиент обично се користи како за складирање на основните информации, вклучувајќи и е-mail од пријатели, роднини, клиенти и деловни партнери, важни фајлови и документи. Губење или нарезници до тоа ќе биде барем исклучително непријатен, that’;s why a user needs to be very careful and attentive when importing messages into Microsoft Outlook. But even that can’;t ensure the best result, за среќа, there is a program that can –; and it’;s Outlook Import Wizard.

Мигрираат на MS Outlook

А паметни алатка, the program is designed to увоз. EML и. MSG датотеки во MS Outlook quickly and easily, therefore it gets very simple to leave an old e-mail client for Microsoft Outlook (Outlook Express, Виста пошта, Live Mail, Windows Mail, Incredimail, Thunderbird, Лилјакот, Eudora, MailCopa, Eartlink сандаче, Автопат, PocoMail, Беркли пошта, Mac-пошта (Јаболко пошта), Придружба итн). Во програмата може да имаат корист податоци алатки за наплата на корисниците, as it allows to увоз пораки обнови во MS Outlook, which can be quite tricky without Outlook Увоз Волшебник. Сигурен алгоритам вработени од страна на стан прави загуба на податоци при увоз невозможно. And what’;s more, the app takes care of the user’;s security: it doesn’;t interfere with antivirus scanning, што значи дека на пораките можат да бидат скенирани за вируси и системот останува заштитена. Outlook увоз алатка, увоз eml и msg-пошта датотеки во Outlook со папки структура. Конвертирај EML да PST формат.

Цените и достапноста

Outlook Увоз Волшебник runs under Windows 98, Мене, НТ 4.0, 2000, XP, Windows 2003, Прикажи ги, Windows 7 и компатибилни со Outlook 98, 2000, 2002, 2003, 2007 и 2010. Outlook Import Wizard can be registered using Индивидуална дозвола - for home users and Претпријатие лиценца - за бизнис корисници, проширена Мапа на лиценца е исто така на располагање. Further information on the product as well as its free evaluation copy is available from опис и преземете pages. Слободен сандаче да eml конвертор може да се симне посебно со користење на овој линк: Слободен mbox да EML конвертор.

Системски побарувања:

Windows 98/Me/NT 4.0/2000/XP/2003/Vista/Win7
Outlook 98/2000/2002/2003/2007/2010 (32 и 64-битна)

Регистрираната верзија може да има понова верзија број и вклучување на дополнителни карактеристики и функционалност од предвидени во текот на судењето верзија. Лиценциран корисниците имаат право на целосно функционална копија на софтверот и слободен живот надградби.

ЗАБЕЛЕШКА: На нерегистрираните Пробна верзија вклучува регистрација купување потсетници. Нерегистриран корисник ќе може да се конвертира само ограничен број на датотеки. Конверторот не е наменета за увоз на пораки на MS Outlook Express. Тоа е увоз на пораки во MS Outlook, па Outlook MS инсталација е потребна.

Outlook Увоз волшебникот тестирани и ревидирани од страна на врвот Превземи сајтови.

Бројните софтвер веб-сајтови, компјутер каталози, списанија и typographers ја пофалија нашата одлична софтвер и услуги. Outlook Увоз волшебникот беше разгледан од страна на многу компјутерски списанија уредници, you can find editorial осврти at the top преземете сајтови. Ние постојано се примаат повеќе повратните информации од софтвер корисниците и ние сме горди што нашите корисници високо го цениме квалитетот на нашите производи и услуги.

 ;

Нашите клиенти Изберете Исто така:

Outlook Recovery WizardOutlook Export Wizard

Коментарите се затворени.
ВП Socializer Aakash Веб