The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

Волшебникот Outlook извоз

Треба да го претворите вашите пораки во Word документи? Сакате да ги споделите вашите пораки на интернет и им се потребни во формат HTML? Во потрага по начин за пренос на пораки од Outlook до алтернативна е-мејл клиент? Сметаат дека е направено!

Outlook Export UtilityOutlook Export Wizard [СИМНЕТЕ] е мулти-функционални export and conversion tool that enables you to extract the contents of Outlook PST files and save this data in a number of formats. The program allows you to quickly export email messages, белешки, контакти, calendar tasks, journal items ; simply put, all kinds of objects and items you can find in Outlook and convert them into other formats for further editing, објавување или обработка од страна на трети лица апликации. Outlook Export Wizard исто така, може да се користи за создавање на целосен бекап на вашиот Outlook чување на датотеки каде секој елемент може веднаш да се пристапи и да се отвори во соодветните уредник.

програмата задржува структурата на папката на изворот PST датотека и пресоздава идентична структура папка на тврдиот диск. Outlook Export Wizard може да работи со постојните Outlook профили и самостојни PST додадени фајлови кои живеат на вашиот хард диск или други медиуми [ прочитате повеќе за режими на извоз ]. Функцијата формат автоматска детекција голема мера го поедноставува Outlook извоз на податоци process allows you to let the program decide which output format should be used for the items being extracted. The following output formats are currently supported by Outlook Export Wizard: EML, MSG, RTF, HTML, VCF (vCard), TXT, MHT, VCS (vCalendar), iCS (iCalendar) и TNEF.

Превземиfor Windows 32/64 bitкупувањелиценца кодот онлајн
Get it from CNET Download.com! ;Get it from CNET Download.com!

System Requirements: Microsoft Windows OS, 32 or 64-bit version, Microsoft Outlook 97-2016 for Windows, 32 or 64-bit edition. Source files of compatible format: *.pst or Outlook user profile.

Below is a brief overview of Outlook Export Wizard способности:

Програмата има многу едноставен интерфејс, врз основа на лесно да го користите волшебникот. Волшебникот се состои од следниве кратки чекори:

 1. Избор на изворна датотека (Outlook профил или посебен фајл) и на папка;
 2. Outlook анализа предмети и преглед;
 3. Outlook податоци за екстракција.

 • Export на Outlook *.msg е-мејл пораки to “;The Bat!; и други RFC822-based email clients
 • Брз и лесен за рекреација на структурата на Outlook под-папки на хард дискот или други уреди за складирање
 • екстракција на Outlook календар записи, контакти, е-мејл пораки, белешки и други предмети во соодветните папки
 • Филтрирање на пораки со неколку клучни параметри, како прилози и големина на пораката
 • способност да се extract Outlook предмети и зачувајте ги на датотеки од MSG формат (PST до MSG), што ја олеснува резервната процес
 • способност да се спаси Outlook предмети во Microsoft Word RTF формат (PST до RTF) за понатамошно уредување и објавување
 • конверзија на Outlook контакти во формат на виртуелната картичка (PST до VCF), кои во голема мера го поедноставува миграција на Outlook контакти на Lotus Notes
 • способност да се Сочувај мејл пораки, како HTML додадени фајлови: (PST до HTML) за следните објавување на веб-
 • конверзија на Outlook поштенски сандачиња во MHT формат (PST до MHT) зачувување HTML форматирање, вградени графика и други предмети, кои може да се користи за презентации или еден начин за архивирање
 • извоз од Microsoft Outlook профили и самостојни PST додадени фајлови: на Unicode и ANSI формати Outlook.
 • Зачувување на податоци за иднината на гледање, делење, модификација, печатење или веб објавување
 • Лесен-за-користење волшебник им овозможува на вашиот крајните корисници брзо да извезува податоци
 • Моќен Опции за извоз на повеќе формати на податоци

Outlook Export Wizard е паметен, брзо и е голема вредност за вашите пари. Слободно можете да го преземете Пробна верзија или купување на лиценца да се уживаат придобивките на извозот молња-брз Outlook податоци и бекап!

ЗАБЕЛЕШКА: Outlook Export Wizard алатка не е работа со оштетени и оштетени PST додадени фајлови:. Тоа може да се извлечат податоците од здрави PST датотеки и Outlook кориснички профили. Ако вашиот PST file can’;t be opened with MS Outlook (тоа не е поднесување на лични папки или тоа треба да се обнови грешката прикажана), Ве молиме да користите PST обновување алатка и поправка на оштетени PST првиот. Тогаш ќе бидат во можност да се извлечат податоците од обновени PST датотека.

Outlook Export Wizard значително ќе ја поедностави миграција на податоци помеѓу Microsoft Outlook како и сите други апликации, било да е тоа е-мејл клиенти или текст процесори. Ако се движи многу податоци од Outlook на други програми редовно, оваа корисна софтвер ќе биде само вистинската работа за вас!

Нашите клиенти избираат Исто така,:

Увоз волшебникот OutlookOutlook наплата на волшебникот

Submit your review
1
2
3
4
5
достават
 ; ; ; ; ;
Cancel

Create your own review

Average rating:  ;
 ;2 reviews
It did the trick!

I needed to quickly upload the contents of a pst file to Google Apps. Your Outlook Export tool did the trick.

This saves us a large amount of time.

Thank you very much for the creation of the software. With Outlook Export Wizard we extract a number of emails from a single PST based upon search criteria. We then import the extracted emails into a new PST we can easily mail out for review. This saves us a large amount of time as we no longer need to create the folders for each email. (as outlook is a pain and won't import folders!)

 ;