The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

Анти Спам политика

OutlookImport.com Анти-спам политика

OutlookImport.com работи политика на нулта толеранција кон спам. OutlookImport.com поддршка на корисниците тим постојано следење на претплатникот листи е-мејл и маркетинг. Секој корисник или клиентот е утврдено дека се работат во кршење на оваа анти-спам политика, ќе доведе до престанок на користење на нашите производи и услуги.

Секое прекршување на нашата анти-спам политика треба да биде известен за нашата поддршка оддел.

Сите OutlookImport.com промотивни и ажурирање пораки содржат отпишување линк на дното на е-мејл.

Дефиниција на спам

Спам е-мејл, кој е несакана и можат да бидат наведени како несакани комерцијални писма (бидам) or “;junk email”;.OutlookImport.com sends emails only to those who have requested or consented to receiving email, во согласност со нашите дозвола базирани упатства за е-мејл комуникација.

Заштита на вас од спам

OutlookImport.com те штити од добивање спам од страна на оперативниот дозвола со седиште во постапка за утврдување кој сака или согласности да добивате пораки од нас:

  • отпишување ; сите пораки OutlookImport.com се користи за ажурирање, промоција или доставување на информации маркетинг содржат отпишување линк на дното на е-мејл. Ние постојано ги следиме нашите е-мејл претплатникот база на податоци за да се осигура дека секој корисник кој се пријавил на добивањето на пораки е отстранета од нашата листа е-мејл база на податоци;
  • Контакт информации ; ние ќе се пре-се доверат на вашите пораки со вашето име и другите податоци за идентитетот на;
  • потврда ; OutlookImport.com автоматски ќе побара потврда и верификација од корисниците дека тие се заинтересирани за добивање новости и информации од нас. Ние, исто така, ќе испрати е-мејл потврда кога корисник unsubscribes формираат нашите е-мејл база на податоци.

Анти-спам закон

OutlookImport.com е меѓународна компанија работат низ географските и земјата граници. Некои јурисдикции имаат донесено законодавство за борба против спам и треба да се консултираат соодветните органи во вашата област за повеќе информации.

 ;