The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

филијали

Ние сме група на софтверски инженери кои нудат широк спектар на услуги за развој и под клуч решенија во голем број области,. Компанијата вработува неколку сертифицирани професионалци со долгогодишно искуство во ИТ индустријата, компанијата е посветена на обезбедување на user-friendly, сигурен и високо-фокусирани софтверски алатки кои ефикасно решавање на проблемите корисници во рамките на минимална временска рамка. Ние придонесе за создавање на повеќе обновување, увоз, извоз и размена на податоци решенија за апликации на различни видови.

Нашите софтверски производи се продаваат во целиот свет, па ние често се соочуваат со прашањето дали имаме официјалните претставници во различни делови на светот. Можно е дека ние немаме претставници во вашиот регион (Ве молиме проверете тука) па можете да станете наш официјален партнер за дистрибуција на нашите програми во вашата област. Нашето партнерство може да се направи преку попуст или може да стане партнер преку една од нашите системи за плаќање.

Долгорочна Партнери

Ако сакате да учествуваат во долгорочно партнерство, нашиот софтвер треба да бидат застапени во вашиот сајт. Нашите производи треба да се опише со уникатен текстови и треба да бидат поврзани на производот страница на нашиот сајт. Можете да ги користите сликите, Кутија снимки и други сродни графика земени од нашиот сајт или да ни ги побара за да го компајлирате за вас поединечно.

повремени Препродавачи

Покрај тоа, ние нудиме на нашите попусти на повремени препродавачи. Вие може да побара од препродавач попуст користење на е-мејл за поддршка или на контакт формата на нашиот сајт. Ве молиме да ги содржи следните информации за вашето барање: производ, Тип на лиценца и квантитетот.

За повеќе информации и да се добие прилагодено понуда молам контактирајте со нас преку формуларот за контакт.

Увоз волшебникот Outlook

Волшебникот Outlook извоз

Outlook наплата на волшебникот

 ;